VIDEO | Tânăra care a agresat patru polițiști și trei bodyguarzi a fost filmată în secția de poliție

FOTO: Focus Press
FOTO: Focus Press

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța vine cu noi precizări legate de tânara de 22 de ani, care a fost arestată pentru 30 de zile, după ce a agresat fizic patru polițiști, trei agenți de pază și două tinere.

Parchetul spune că Judecătoria Constanța a respins cererea formulată de tânără împotriva măsurii de arest preventiv.

În completarea comunicatului de presă din data de 14.09.2020, prin care am transmis că Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatei I.L.I., în vârstă de 22 ani, cercetată pentru comiterea a 4 (patru) infracţiuni de ultraj, fapte prevăzute şi pesepsite de art. 257 alin. 1 și 3 Cod Penal, în referire la infracțiunea de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 alin. 1 Cod Penal, 2 (două) infracțiuni de lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de art. 193 alin. 1 Cod Penal, și o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 Cod Penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal, iar propunerea admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, menţionăm că hotărârea a rămas definitivă prin respingerea de către instanţa de control judiciar, ca nefondată, a contestaţiei formulate de către inculpată”, ase arată în comunicat.

Totodată, în comunicat se precizează că, urmare a imaginilor video apărute în spaţiul public în legătură cu faptele comise de inculpata sus-menţionată, se impune a fi precizat că verificările efectuate au infirmat susţinerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat.

Jurnaliștii de la FocusPress a publicat imagini din secția de poliție în care a fost dusă tânăra. Pe imagini se vede că aceasta a avut o atitudine violentă și la un moment dat a lovit un polițist.

Potrivit jurnaliștilor constănțeni, care citează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, conflictul a început într-un bar din Constanța în ziua de vineri, 11 septembrie, când tânăra de 22 de ani a tras mai întâi de păr și a lovit cu pumnii și picioarele o persoană și apoi a aruncat cu un pahar în capul alteia aflate în local.

„În data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului”, spun procurorii.

Apoi au venit trei agenți de pază, care au fost mușcați, loviți cu piciorul în cap și testicule. Ulterior, au intervenit și trei polițiști locali, care la rândul lor au fost agresați de tânără.

„În momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng”, au precizat procurorii.

În ajutor a venit și un echipaj al poliției național. Un polițist a fost lovit cu piciorul în mână „La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național”, mai spun procurorii.

În timp ce se afla în sediul Poliției Locala Constanța, femeia i-a mai tras un șut în burtă unui polițist și l-a lovit pe altul în picioare.

„Pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au mai precizat procurorii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.