VIDEO | Militari ruși filmați în timp ce fură dintr-un magazin din Ucraina

Jurnaliștii de la Nexta TV au postat un film în care spun că sunt militari ruși care fură dintr-un magazin din Ucraina.

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat, duminică, că noaptea a fost „dură” în Ucraina, cu bombardamente ruse care au vizat doar zone locuite, scrie AFP. „Noaptea trecută a fost dură, noi tacuri, noi bombardamente în cartierele locuite, asupra infrastructurilor civile. Nu există nimic astăzi pe care ocupantul să nu o considere o ţintă legitimă”, a spus el într-un videoclip difuzat pe reţelele de socializare.

Lupte de stradă au izbucnit duminică în centrul orașului Harkov, după ce trupele ruse au pătruns în al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, a declarat Oleh Synehubov, șeful Administrației Regionale de Stat Harkov, citat de CNN. Synehubov i-a îndemnat pe locuitorii orașului din est să stea în adăposturi și să nu călătorească nicăieri.

„Vehiculele inamicului rus au avansat în orașul Harkov. Inclusiv în partea centrală a orașului. Atenție! Nu părăsiți adăposturile!”, a declarat duminică într-o postare pe Facebook Guvernatorul Synyehubov.

Vă recomandăm și:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.