VIDEO | Amenințările tinerei care a agresat patru polițiști și trei bodyguarzi: „Mama mea e procuror! O să muriți!”

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Tânăra de 22 de ani care a făcut scandal într-un bar din Constanța, pe 11 septembrie, și a lovit nu mai puțin de nouă persoane, printre care trei agenți de pază și patru polițiști, a fost arestată preventiv. Procurorii o acuză de patru infracțiuni de ultraj.

Pe imaginile difuzate de observatornews.ro, în momentul încătușării, se aduce cum tânără îi amenință pe polițiști strigând: „Mama mea e procuror! O să muriți!”

„În data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului”, spun procurorii.

Apoi au venit trei agenți de pază, care au fost mușcați, loviți cu piciorul în cap și testicule. Ulterior, au intervenit și trei polițiști locali, care la rândul lor au fost agresați de tânără.

„În momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng”, au precizat procurorii.

În ajutor a venit și un echipaj al poliției național. Un polițist a fost lovit cu piciorul în mână „La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național”, mai spun procurorii.

În timp ce se afla în sediul Poliției Locala Constanța, femeia i-a mai tras un șut în burtă unui polițist și l-a lovit pe altul în picioare.

„Pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au mai precizat procurorii.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.