Victorii frumoase pentru sportul românesc. Tecău – campion la Dubai, la rugby am învins Rusia

Dublul format din românul Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a câștigat sâmbătă turneul ATP de la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

În finala competiției dotată cu premii de peste 2,4 milioane de dolari, cei doi au trecut de dublul Rohan Bopanna/ Marcin Matkowski (India/Polonia), scor 4-6, 6-3, 10-3.

Cap de serie numărul patru, perechea formată din Tecău și Rojer a avut nevoie de o oră și 19 minute pentru a câștiga partida. Este al 13-lea titlu cucerit împreună de român și olandez.

Cei doi câștigători vor împărți un cec de 157.570 dolari și sunt recompensați și cu 500 de puncte ATP în ierarhia de dublu. De-a lungul carierei, Tecău a avut mai mulți parteneri la dublu, cu care a câștigat 30 de turnee ATP.

Tot duminică, sportul românesc a putut sărbători victoria echipei naționale de rugby în fața Rusiei. Românii s-au impus cu 30-10 în meciul de la Soci, care a contat pentru Rugby Europe Championship. În primele doua confruntări din Rugby Europe Championship 2017, România a pierdut în deplasare în fața Germaniei, scor 38-41, și a învins Spania, acasă, scor 13-3. Următorul meci al ”stejarilor” este programat pe 11 martie, în Belgia.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.