Victor Ponta și-a dat demisia. Consilierul său îi ironizează pe manifestanți

Mirel Palada, consilierul lui Victor Ponta, într-o postare pe blogul său, îi ironizează pe manifestanții care au ieșit aseară în stradă.

„Deci vrem capul lui Moţoc! Cine e de vină? Ăla să plătească! Dar nu numai ăla, că toţi sunt vinovaţi. Huo Piedone. Huo Oprea. Huo Daniel, că n-ai zis ce trebuia şi n-ai fost unde trebuia. Huo Arafat. Huo Ponta. Huo toţi. Stai aşa. Stai un pic. Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască”, a spus Palada, cel care a îndeplinit funcția de purtător de cuvânt al Guvernului până anul trecut.

Victor Ponta a decis să-l înlocuiască din funcția de purtător de cuvânt și să-l numească consilier pentru strategii guvernamentale, după un mesaj postat pe o rețea de socializare.

„Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este.

În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, a postat atunci Palada.

Victor Ponta și-a dat demisia

Primul ministru Victor Ponta și-a dat demisia din fruntea Guvernului României. „Victor Ponta își va depune mandatul în scurt timp. Am discutat cu el și am analizat situația. Chiar sînt curios dacă și primarul sectorului 4 (n.r. Cristian Piedone Popescu) va face același lucru. Câți lideri europeni mai trebuie să-și dea demisia ca să înțeleagă că trebuie să facă asta”, a declarat Liviu Dragnea, cel care a anunțat primul că Victor Ponta și-a dat mandatul.

„Rezist la orice bătălie cu adversarii politici, dar nu mă bat cu oamenii. Suferința lor nu trebuie să degenereze într-un joc politic, de putere. Sper ca depunerea mandatului să satisfacă cerințele celor care au protestat”, a declarat Victor Ponta, care a decis să deschidă ședința de Guvern anunțându-și demisia.

Recomandările editorilor GreatNews: