Victor Ponta se înscrie într-un alt partid

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Victor Ponta a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că va face echipă într-un alt partid. Fostul premier și șef al PSD va intra în partidul lui Daniel Constantin, Pro România, și va face opoziție celor din PSD.

„E momentul! Mâine alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel!!! La ora 17 la Sediul „Pro România”. E momentul să oprim criticatul și comentatul de pe margine – intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această „Mlaștină” care ne conduce acum!

Puteți să ne susțineți sau să ne înjurați! Important este că nu puteți să vă faceți că nu existăm și că nu este nevoie de ceva #altfel!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, ce părere are despre anunțului lui Victor Ponta de a lansa un nou proiect politic.

„Nu vreau să comentez acum, sincer, dar asta nu înseamnă că nu o să comentez. Nici nu vreau să-i tulbur lansarea noului proiect politic”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă vor fi parlamentari social-democraţi care se vor alătura lui Victor Ponta, liderul PSD a răspuns: „Se pare că nu, din ce am înţeles eu. Acuma nu ştiu câţi o să ne regăsim mâine acolo”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.