Victor Ponta s-a îmbrâncit cu un deputat PSD la moțiunea de cenzură. Dăncilă: ”Așa arată disperarea”

ponta dăncilă
Foto: Facebook

Nivelul disputelor verbale, al schimburilor de idei și al discursurilor din Parlamentul României din timpul dezbaterilor privind moțiunea de cenzură împotriva guvernului Viorica Dăncilă este unul foarte slab, aratând, dacă mai era nevoie, din ce stofă sunt făcuți aleșii țării.

În timp ce Viorica Dăncilă își apăra scaunul cu îndârjire, fălindu-se cu mărețe realizări, Victor Ponta, fost lider PSD și actual dizident de la Pro România, s-a îmbrâncit cu un deputat PSD, Costel Lupașcu, între băncile Camerei Deputaților.

Martor la minorul și ridicolul incident dintre cei doi înfierbântați politicieni, premierul Viorica Dăncilă a ținut să îl și comenteze.

”Așa arată disperarea! Am văzut un lucru acum la care vreau să fac referire, așa arată disperarea! Așa se comportă oamenii care pierd. Ați pierdut, domnul Ponta. Ați pierdut respectul oamenilor. Spuneți de bani, de promisiuni pe care le-am făcut. Nu-mi permit să fac asta. Nu toți oamenii sunt de vânzare”, a reacționat Dăncilă.

Premierul, disperat să țină de scaun măcar până la alegerile prezidențiale, unde pornește cu șanse reale de a ajunge în turul al doilea, s-a arătat îngrijorată de atitudinea unui alt adversar politic, Dan Barna.

Despre liderul USR, Viorica Dăncilă a spus: ”Poate nu vă dați seama, dar prin acest vot vă subordonați definitiv candidatului Klaus Iohannis. Cred că trebuie să luați în calcul și acest lucru”.

Dăncilă i-a acuzat pe parlamentarii care au votat împotriva Guvernului că nu vor fi de acord și cu organizarea de alegeri anticipate.

Moțiunea de cenzură. Câte voturi are opoziția și ce calcule și-au făcut PSD-iștii

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.