Vicepremier: Sunt români din străinătate care vor să blocheze secțiile

Daniel Constantin

Vicepremierul Daniel Constantin, liderul Partidului Conservator, formațiune politică care îl susține pe Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni, a declarat la Pitești că sunt „semnale” care arată că sunt români care după-amiază vor ieși în număr mare pentru a bloca secțiile de votare.

„Din păcate, mai sunt şi alte elemente care au încercat să deturneze ceea ce s-a întâmplat în diaspora şi cred că încearcă în continuare. Cred că nu o să le reuşească, românii or să voteze toţi cei care şi-au dorit, chiar dacă sunt semnale că mulţi doresc ca după ora 16,00 să vină la vot în străinătate, să blocheze secţiile. (…) Cu toţii ne dorim ca toţi români, indiferent unde sunt, să voteze.

Este un drept constituţional, pe care şi l-au câştigat în 1989 şi vreau să şi-l exercite cât mai mulţi dintre aceştia. (…) Cred că vor vota toţi care vor fi în faţa secţiilor în această zi şi vom avea un preşedinte mai mult decât legitim după această seară”, a declarat vicepremierul Daniel Constantin, citat de agerpres.ro.