Vecini terorizați de o femeie care crește 20 de câini într-un apartament de bloc

câini timișoara apartament
Foto: Captură video tion.ro

Locatarii dintr-un bloc din Complexul Studențesc din Timișoara spun că sunt terorizați de o femeie care ține aproximativ 20 de câini în apartament, relatează tion.ro.

Deși locatarii imobilului au obținut o hotărâre judecătorească ce o obligă pe femeie să nu mai țină câinii în apartamentul de 36 de metri pătrați, aceasta refuză să o pună în aplicare.

Potrivit vecinilor, femeia își hrănește câinii cu resturi menajere adunate din tomberoanele din zonă. De asemenea, animalele nu sunt scoase din casă și își fac nevoile în apartament.

„Patrupedele arată întocmai cum nu ar trebui să arate un animal de companie, murdare, pline de răni, jigărite, cu paraziți, lătrând și schelălăind de durere, frică și foame. Mirosul ce răzbate din apartamentul acestei doamne este greu de descris în cuvinte, chiar angajații firmelor de curățenie au refuzat să revină pentru a-și face meseria pentru care erau plătiți.

Proprietarul apartamentului situat sub cel al doamnei a abandonat locuința deoarece tavanul și pereții erau pătați și impregnați cu pete de urină și mizerie. Toate cele trei scări ale blocului cu patru etaje sunt invadate de insecte și paraziți ce nu pot fi stârpite deoarece nu se îndepărtează sursa lor”, a declarat pentru tion.ro un locatar din bloc.

Reprezentanți de la DSP Timiș, Poliția Locală, Direcția de Mediu sau Jandarmerie au amendat-o de mai multe ori pe proprietara câinilor, însă au lăsat animalele în imobil, spunând că nu au competențe în ceea ce privește ridicarea acestora.

câini timișoara apartament
Foto: Captură video tion.ro

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.