Vatmanul implicat în accidentul mortal din București nu a consumat droguri

FOTO: Poliția Română/Facebook

FOTO: Poliția Română/Facebook

Săptămâna trecută, un șofer și-a pierdut viața după ce mașina sa a fost lovită de un tramvai pe Șoseaua Progresului din Capitală. Poliția a anunțat că vatmanul a fost testat și a ieșit pozitiv la DrugTest. Însă INML a infirmat testul rapid făcut de polițiști, potrivit Buletin de București.

Președintele sindicatului Transpublic, Valer Ciobănescu, a spus că vatmanul a fost informat prin SMS privind rezultatul testelor realizate la INML, sâmbătă, la orele prânzului.

„Întâmplarea a fost că el a luat doar seara un paracetamol, că l-a luat răceală. Și mai avea două pastile, le-a și arătat celor care l-au intervievat”, a declarat Ciobănescu.

Liderul sindicatului adaugă că șoferii STB sunt testați anual sau chiar mai des, pentru a preveni consumul de droguri. „Dacă creează suspiciuni, adică intră în conflict cu șefii, cu colegii.

Când sunt rapoarte, sunt trimiși la o reevaluare medicală, dacă cumva atitudinea lor se schimbă față de șefi sau de colegi.

Chiar și față de publicul călător, dacă cineva îi face o reclamație că s-a purtat agresiv sau necorespunzător față de un călător”, a mai spus sindicalistul.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version