Val uriaș de angajări la Ryanair. Se caută 200 de însoțitori de bord, selecții la București, Cluj şi Timișoara

FOTO: RyanAir bilete de avion ieftine cele mai ieftine bilete de avion
FOTO: RyanAir

Ryanair, companie care a depășit recent Lufthansa și a ajuns cel mai mare operator de zboruri din Europa, face angajări masive în această perioadă.

Potrivit anunțului de AICI, se caută 200 de însoțitori de zbor. Pot candida și persoane care nu au experiență în acest domeniu.

După interviul de selecție și parcurgerea unui proces de instruire se încheie un contract pe o perioadă de trei ani. La încheierea acestui contract, toți angajații primesc un bonus de 1200 de euro.

Vă puteți înscrie pentru aceste locuri de muncă AICI.

Interviurile vor avea loc după următorul program:

București – 31 martie;
Cluj Napoca – 11 aprilie;
București – 21 aprilie;
Cluj Napoca – 3 mai;
Timișoara – 17 mai.

Salariul lunar este cuprins între 1.000 și 1.500 de euro.

Ați putea fi interesați și de: Locuri de muncă la Christian Tour. Vezi o mulțime de locuri frumoase, cazarea și masa sunt gratuite

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.