Val uriaș de angajări la RDS & RCS în 58 de orașe. Angajații ce iau peste 4.000 de lei net / lună

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

Compania RDS & RCS face angajări în această perioadă în 58 de orașe mari și mici din țară, pe poziții diverse, de la casieri la agenți de vânzări pe teren.

Sunt libere următoarele posturi la RDS & RCS:

– reprezentant vânzări / încasări în magazin
– agent de vânzări pe teren
– consultant pentru servicii cu clienții (italiană/spaniolă)
– administrator de clădiri
– operator de rețele – instalări, service, fibră optică
– operator de colectare debite
– alpinist utilitar – construcție situri de telecomunicații
– electrician implementare și exploatare
– inginer topograf
– grafician
– contabil

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele:

Alba Iulia
Alexandria
Arad
Bacău
Baia Mare
Bârlad
Bistrița
Botoșani
Brașov
Brăila
București
Buzău
Caransebeș
Călărași
Câmpia Turzii
Cluj-Napoca
Constanța
Craiova
Deva
Drobeta-Turnu-Severin
Focșani
Galați
Gheorgheni
Huși
Iași
Luduș
Mediaș
Miercurea-Ciuc
Odorheiu Secuiesc
Onești
Oradea
Piatra Neamț
Pitești
Ploiești
Râmnicu-Vâlcea
Reghin
Reșița
Roman
Satu-Mare
Sebeș
Sibiu
Sighetu Marmației
Sighișoara
Slatina
Suceava
Târgoviște
Târgu Jiu
Târnăveni
Timișoara
Târgu-Mureș
Târgu Neamț
Tecuci
Tulcea
Turnu Măgurele
Vaslui
Vișeul de Sus
Zalău
Zimnicea

Ce se oferă la RDS & RCS:

– contract de muncă;
– bonusuri în funcție de performanță;
– posibilitate de evoluție profesională.

Aici și aici puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Ce salarii sunt la RCS & RDS

Conform siteului undelucram.ro, un coordonator al serviciilor cu clienții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Un coordonator de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Un supervizor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar, un comision din vânzări de 4.000 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.200 de lei pe an.

Un jonctor de fibră optică angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei și un bonus de 500 de lei pe lună.

Un inginer de rețea angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în 2018 un salariu lunar net de 4.300 de lei.

Un coordonator regional DTH angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 4.000 de lei net.

Listă de salarii la DIGI

Un gestionar angajat full time în București, cu o experiență de 5 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un reprezentant de vânzări angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei și un comision din vânzări de 1.000 de lei.

Un specialist în reclamații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Cât câștigă un casier la RDS & RCS

Un casier încasator angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un operator de rețele de telecomunicații angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un operator de rețele de telecomunicații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei, un bonus de 1.300 de lei pe lună și bacșișuri de 2.300 de lei pe lună.

Un operator call center (română-italiană) angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Salariile operatorilor din call center la DIGI

Un casier-asistent comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.400 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un operator de introducere, prelucrare și validare de date angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un operator de introducere, verificare și validare de date angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un operator call center angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un arhivar digital angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un operator call center angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 1.875 de lei și alte bonusuri de 750 de lei pe an.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.