Val uriaș de angajări la Profi, în 66 de localități. Angajații care iau de la 4.000 de lei net / lună în sus

locuri de muncă la profi angajări profi
Foto: Retail-FMCG.ro

Lanțul de magazine Profi angajează în această perioadă în 66 de localități din țară, pe posturi foarte diverse, de la casieri, lucrători comerciali și stivuitoriști la șefi de magazin.

Sunt libere următoarele posturi:

– lucrător comercial
– vânzător
– casier
– stivuitorist
– șef de tură
– șef de magazin
– manipulant de marfă
– responsabil de calitate
– trainer
– operator de prețuri
– inginer de securitate
– specialist produse proaspete
– consilier juridic
– administrator de baze de date
– manager de proiect resurse umane
– picker
– auditor senior intern
– manager de expansiune
– lider de echipă preparare marfă
– lucrător comercial mobil
– operator de date transport
– analist financiar senior
– responsabil zonal autorizații
– manager de remodelare
– controlor de stoc
– specialist în recrutare și selecție de personal
– referent securitate
– operator supraveghere video
– asistent departament de achiziții

Locurile de muncă sunt în orașele:

– Adjud, județul Vrancea
– Alba Iulia
– Aleșd, județul Bihor
– Apahida, județul Cluj
– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Bistrița
– Brașov
– Brăila
– Belcești, județul Iași
– Bolintin-Deal
– București
– Buteni, județul Arad
– Caransebeș
– Căiuți, județul Bacău
– Călărași
– Câmpia Turzii, județul Cluj
– Cluj-Napoca
– Cornu de Jos, județul Prahova
– Craiova
– Constanța
– Covasna
– Dej, județul Cluj
– Drajna de Jos, județul Prahova
– Drobeta Turnu Severin
– Florești, județul Cluj
– Galați
– Gălbinași, județul Buzău
– Ghimbav, județul Brașov
– Ghiroda, județul Timiș
– Gura Râului, județul Sibiu
– Hunedoara
– Iași
– Inotești, județul Prahova
– Lenohaim, județul Timiș
– Merei, județul Buzău
– Mihăești, județul Argeș
– Odorheiu Secuiesc, județul Harghita
– Oradea
– Oravița, județul Caraș-Severin
– Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin
– Ploiești
– Pojejena, județul Caraș-Severin
– Polovragi, județul Gorj
– Popești-Leordeni, județul Ilfov
– Râmnicu Vâlcea
– Răcășdia, județul Caraș-Severin
– Rășinari, județul Sibiu
– Reghin
– Reșița
– Roman
– Sadu, județul Sibiu
– Sfântu Gheorghe, județul Covasna
– Sibiu
– Siret, județul Suceava
– Suceava
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Tulcea
– Turda, județul Cluj
– Turnu Măgurele, județul Teleorman
– Vaslui
– Vladimirescu, județul Arad
– Voluntari
– Zărnești

Ce se oferă în afară de salariu:

– bonusuri de performanță
– bonusuri de fidelitate
– bonus în funcție de tipul activității (exemplu: bonus de paleți încărcați pentru manipulanți de marfă, bonus de temperatură controlată)
– decontarea parțială sau totală a abonamentului de transport
– tichete de masă
– training profesional

Pot aplica atât persoanele necalificate, precum și cele fără experiență. Unele dintre joburi sunt part time.

Aici puteți găsi mai multe informații despre aceste joburi și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Profi

Conform siteului undelucram.ro, șefii de magazine și șefii de tură cu experiență ajung să câștige venituri de peste 4.000 de lei net pe lună.

Un șef de magazin angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 4.800 de lei, un bonus de 2.100 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar. Veniturile nete lunare erau de 6.900 de lei (fără tichetele de masă).

Un șef de magazin angajat full time în Lugoj, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 2.027 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar. Astfel, veniturile sale nete, fără bonuri de masă, erau de 5.227 de lei.

Un șef de tură / șef de magazin angajat full time în Brăila, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în august 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei, un bonus de 1.800 de lei net pe lună și tichete de masă de 420 de lei pe lună. Prin urmare, el obține venituri lunare nete de 4.800 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 2.400 de lei și un bonus de 2.125 de lei pe lună, obținând așadar venituri lunare nete de 4.525 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 720 de lei lunar și alte bonusuri de 450 de lei pe lună. Prin urmare, el obținea așadar venituri nete de 4.370 de lei pe lună.

Un șef de magazin angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 4.200 de lei și tichete de masă de 285 de lei lunar.

Un șef de tură angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în luna mai 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei și un bonus de 1.350 de lei pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei lunar. Prin urmare, el câștiga 4.150 de lei net pe lună.

Un șef de tură / șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în 2021 un salariu lunar net de 2.400 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar, un comision din vânzări de 500 de lei lunar și alte bonusuri de 500 de lei pe lună. Cu bonusuri, veniturile sale nete lunare erau de 3.400 de lei.

Un șef de echipă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 200 de lei lunar, tichete de masă de 20 de lei bonul, un bonus de stoc de 100 de lei pe lună, un comision din vânzări de 50 de lei pe lună, bacșișuri de 50 de lei pe lună, tantiemă de 30 de lei pe lună și alte bonusuri de 100 de lei pe lună.

Un șef de tură angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.250 de lei pe lună, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șef de schimb angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un asistent de manager angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei, tichete de masă de 15 lei bonul, un comision din vânzări de 7.500 de lei pe an și alte bonusuri de 300 de lei pe an.

Un casier angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 2.600 de lei, un comision din vânzări de 100 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un stivuitorist cu o experiență în domeniu de 3 ani, angajat full time în județul Ilfov, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.450 de lei.

Un casier angajat full time în Giroc, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 2.300 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 200 de lei lunar.

Un vânzător / casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 25 de ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 1.900 de lei, un bonus de 700 de lei pe lună și tichete de masă de 350 de lei lunar.

Un casier principal trezor angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 1.500 de lei, un bonus de 100 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat la raionul de fructe și legume, angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 1.600 de lei, tichete de masă de 315 lei, un comision din vânzări de 70 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.100 de lei pe lună.

Un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 1.600 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.