Val de angajări la Lidl, în 70 de orașe. Vânzătorii care câștigă peste 3.000 de lei net pe lună

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în 70 de localități din țară, pe poziții foarte diverse, de la casieri și vânzători la manageri.

Posturile disponibile sunt următoarele:

– vânzător
– manager adjunct
– asistent de manager
– responsabil de gestiunea de stocuri în depozit
– ajutor de vânzător
– manager proiect construcții – expansiune
– operator date intrare marfă în depozit
– manager de grupă în depozit
– tehnician în depozit
– consultant HR
– trainee achiziții (cu limba germană)
– stivuitorist
– responsabil expansiune autorizări
– lucrător în depozit
– specialist în achiziții interne

Sunt libere locuri de muncă în orașele:

– 1 Decembrie (județul Ilfov)
– Adjud
– Aiud
– Alba Iulia
– Arad
– Bacău
– Băicoi
– Bârlad
– Bistrița
– Bragadiru
– Brașov
– Brăila
– București
– Bușteni
– Buzău
– Câmpulung Moldovenesc
– Câmpulung Muscel
– Chitila
– Cluj-Napoca
– Corbeanca (județul Ilfov)
– Constanța
– Covasna
– Craiova
– Curtea de Argeș
– Domnești (județul Ilfov)
– Făgăraș
– Fălticeni
– Florești
– Focșani
– Galați
– Gheorgheni
– Giroc (județul Timiș)
– Gura Humorului
– Huși
– Iași
– Iernut
– Jimbolia (județul Timiș)
– Luduș
– Lugoj
– Mangalia
– Medgidia
– Mediaș
– Moldova Nouă (județul Caraș Severin)
– Moreni
– Năvodari
– Nedelea (județul Prahova)
– Oltenița
– Onești
– Oradea
– Otopeni
– Oțelu Roșu
– Pecica (județul Arad)
– Piatra Neamț
– Rădăuți
– Râmnicu Vâlcea
– Reghin
– Roman
– Salonta
– Satu Mare
– Sighișoara
– Snagov
– Târgoviște
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Titu
– Tulcea
– Urziceni
– Vaslui
– Voluntari
– Zalău

Ce se oferă:

– un plan de școlarizare personalizat și un trainer
– salariu cu majorări salariale garantate anual
– tichete de masă în valoare de 15 lei
– tichete cadou cu diferite ocazii
– sporuri salariale, bonusuri și prime ocazionale
– asigurare medicală privată și asigurare de accidente
– pachete de asigurare medicală pentru membrii familiei
– zile de concediu în plus în funcție de vechimea în companie și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere

Locuri de muncă disponibile sunt atât full time, cât și part time.

Mai multe informații despre aceste joburi puteți găsi aici.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit siteului undelucram.ro, casierii / vânzătorii cu experiență au venituri chiar și de peste 3.000 de lei net pe lună.

De exemplu, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, avea în septembrie 2019 venituri lunare nete de 4.100 de lei.

Un responsabil de casele de marcat angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un vânzător angajat full time în Drobeta Turnu Severin câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei pe lună.

Un casier angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.820 de lei.

Un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei, bonusuri de 2.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, bonusuri de 2.200 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 2.540 de lei, bonusuri de 1.600 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un șef de magazin adjunct angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Un manager de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 16.000 de lei.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 9.100 de lei.

Un manager de proiect junior angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 4.800 de lei, un bonus de 1.500 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un manager angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 4.200 de lei, un bonus de 800 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un asistent de manager angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei și tichete de masă de 15 lei bonul.

Un asistent de manager angajat full time în Giurgiu, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei, tichete de masă de 200 de lei lunar și alte bonusuri de 800 de lei pe an.

Un casier angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei pe lună, un bonus de 800 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un vânzător casier angajat full time în Brăila, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.050 de lei.

Un lucrători comercial angajat full time în Făgăraș, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în 2020 un salariu lunar net de 1.900 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, alte bonusuri de 400 de lei pe lună și tichete de masă de 15 lei bonul.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.