Vacanțe date peste cap. 360 de turiști s-au trezit fără bagaje după ce angajații aeroportului au făcut o greșeală

bagaje aeroport
Foto: BonnieHenderson / pixabay.com

Bagajele a aproximativ 360 de turiști care au zburat sâmbătă seară de pe Aeroportul din Oradea spre Antalya şi Hurghada au fost încurcate între ele şi au ajuns greşit la destinaţie, după o eroare făcută de angajații aeroportului, relatează ebihoreanul.ro.

Concret, bagajele a 180 de persoane care au zburat în Hurghada au ajuns în Antalya, iar bagajele pasagerilor care au mers în Turcia au ajuns în Egipt.

„Am stat trei ore în aeroport ca să completăm şi nişte hârtii ca să ne trimită bagajele. A fost groaznic. Cu copii mici după noi, am rămas şi fără lapte praf, hainele sunt în bagaj. N-am păţit asa ceva de când călătoresc”, a povestit o orădeancă pentru sursa citată.

„Avem medicamentele necesare zilnice, suferim și de diabet, insulina fiind în bagaj, precum și aparatul pentru apnee în somn. Cred că e de film de comedie această situație, pentru unii”, a declarat un alt pasager pentru ebihoreanul.ro.

Răzvan Horga, managerul Aeroportului Oradea, a declarat că cele mai multe bagaje au ajuns la proprietarii lor în dimineața zilei de luni. Mai sunt de trimis 33 de bagaje care nu au avut loc în prima cursă.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.