Urșii își fac de cap într-un oraș din România. Se urcă pe mașini | VIDEO

Foto: Facebook

Cum în pădure nu găsesc suficientă mâncare, urșii aleg o cale mai ușoară – caută hrană noaptea pe străzile unui oraș din România.

Mai mulți urși ”gunoieri” au fost filmați pe străzile orașului prahovean Bușteni. Un urs adult s-a ”luptat” minute bune pentru a deschide un tomberon, în timp ce un pui s-a urcat pe o mașină și a încercat să îi rupă ștergătorul.

”Trei băieţi de prin pădure şi-au pus în plan să dea marea lovitură la oraş, furând ştergătoare de maşini. Când şi-au dat seama că sunt încolţiţi, indivizii au luat-o la fugă cu promisiunea că vor reveni în altă seară. Urmăriţi clipul până la sfârşit… merită!!!”, se precizează în comentariul atașat filmării de pe Facebook.

Populația de urși din zona Sinaia – Bușteni este de aproximativ 50 de exemplare. Specialiștii spun că efectivul optim ar fi de 12 urși.

Nu este pentru prima oară când orașul Bușteni este invadat de urși. În urmă cu aproape doi ani, jandarmii prahoveni au intervenit pentru a alunga zece urși din oraș.

Sunt frecvente cazurile în care urșii, în căutare de mâncare, pătrund în gospodăriile oamenilor.

🐻🐾🐻 Trei băieți de prin pădure și-au pus în plan să dea marea lovitură la oraș, furând ștergătoare de mașini. Când și-au dat seama că sunt încolțiți, indivizii au luat-o la fugă cu promisiunea că vor reveni în altă seară. 😅😅😅 Urmăriți clipul până la sfârșit… merită!!!

Publicată de We Love Busteni pe Marţi, 16 aprilie 2019

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.