Unii creștini așteaptă astăzi sfârșitul lumii

Chris McCann, liderul congregației eBible, și adepții săi cred că astăzi, 7 octombrie, va fi ziua în care lumea se va sfârși într-un foc teribil.

Grupul creștin crede că întreaga lume va fi cuprinsă azi de flăcările divine, scrie The Gurardian.

Chirs McCann, liderul frăției eBible, și-a anunțat urmașii că ziua de 7 octombrie 2015 va fi ultima pentru omenire pe Pământ.

”Potrivit Bibliei, se pare că 7 octombrie va fi ziua de care a vorbit Dumnezeu. Pământul va muri. Va dispărea pentru totdeauna. Va fi anihilat”, a declarat acesta.

”Dumnezeu a distrus primul Pământ cu apă – Potopul -, în zilele lui Noe. Dumnezeu spune că o va face din nou, dar nu cu apă. Potrivit Evangheliei după Petru, o va face prin foc”, a adăugat profetul modern.

El precizase inițial că sfârșitul lumii va avea loc în 21 mai 2011, însă a revizuit data Apocalipsei pentru 7 octombrie.

În septembrie, NASA a emis un comunicat în care a anunțat că este ”improbabil” ca Pământul să fie distrus de un asteroid în 2015.

”NASA nu are informații despre un asteroid sau o cometă care se află pe traiectorie de coliziune cu Pământul, astfel că probabilitatea unui impact major este foarte mică”, au spus specialiștii americani.

Chiar dacă micuța congregație eBible crede că miercurea aceasta va fi ultima pentru omenire, oamenii de știință au alte teorii despre sfârșitul lumii. Cea mai răspândită are legătură cu Soarele, care a început deja să își crească temperatura, se va transforma într-o supernovă și va înghiți Pământul. Acest lucru nu se va întâmpla, însă, decât peste 7,6 miliarde de ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: