Uniformele medicale, parte a securitatii si igienei muncii!

Foto: Pixabay

Uniformele medicale sunt imbracate in fiecare zi de catre o categorie destul de vasta de lucratori: medici si asistenti din spitale de stat sau private, medici stomatologi si asistenti din clinici de medicina dentara sau cabinete, biochimisti din laboratoare care prelucreaza probe (analize) sau efectueaza diverse studii clinice, medici veterinari, kinetoterapeuti, personalul din cadrul unor centre de reabilitare, nutritie si relaxare s.a.m.d.

Desi la prima vedere purtarea de uniforme medicale poate parea doar o formalitate care tine de branding/imagine organizationala (in cazul in care acestea sunt personalizate) sau doar un element de ,,mandrie profesionala’’, in realitate astfel de articole vestimentare au un rol mult mai important, contribuind la mentinerea securitatii si igienei in campul muncii. Drept urmare, orice cadru medical, indiferent de incadrare, este obligat moral si  legal sa poarte halate medicale la locul de munca. Aceste haine de lucru trebuie puse, insa, la dispozitia angajatilor de catre firma/compania angajatoare!

Pentru a veni in sprijinul tuturor firmelor si companiilor din domeniul medical care necesita un stoc voluminos de uniforme medicale, pe piata din Romania exista Kronos cu o experienta de 27 de ani in fabricarea de echipamente de lucru. Detinand propriul atelier de croitorie si adresandu-se segmentului B2B, Kronos realizeaza la comanda orice tip de uniforme medicale pentru angajati, barbati sau femei, in orice dimensiune si culoare. Astfel, in functie de cerintele clientului, producatorul poate confectiona uniforme albe, roz, verzi sau albastre, in marimi precum S, M, L, XL s.a.m.d. Designul confectiilor textile poate fi de asemenea stabilit in functie de preferinte/nevoi.

Tot ce trebuie sa faci tu, ca firma, pentru a plasa o comanda personalizata este sa transmiti specialistilor de la Kronos datele exacte ale necesarului tau de uniforme medicale: numar angajati (impartiti in femei si barbati), dimensiunile orientative ale acestora (bust, talie, lungime etc.), precum si specificatiile vizuale care doresti sa fie transpuse in produsul final (design, cromatica, logo). In ceea ce priveste materialul de fabricatie, Kronos recomanda cu toata increderea tercotul pentru un confort termic superior si o mobilitate sporita. Nu uita ca, inainte de toate, uniformele pentru cadre medicale sunt concepute pentru protectia muncii! De aceea, calitatea materialelor si a tehnicii de confectionare trebuie sa primeze.

In acest sens, Kronos implementeaza si mentine inclusiv sisteme de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008 atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de haine de lucru si echipamente de protectie. Iar pentru ca acest producator 100% romanesc pune pe primul loc siguranta angajatilor in campul muncii si se adreseaza exclusiv firmelor, de aici poti achizitiona uniforme medicale pentru toti lucratorii, la cel mai bun raport calitate-pret. Preturile sunt negociabile, iar la cerere se pot incheia si contracte de distributie!

Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie – totul pentru siguranta si igiena muncii! Acesta este scopul Kronos, propunandu-si sa reduca numarul accidentelor de munca si sa contribuie semnificativ la protejarea angajatilor in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru comenzi de uniforme medicale si mai multe detalii, sunati la numarele de telefon 0722 223 166 sau 0722 300 656!

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.