Unde și când votează Liviu Dragnea?

liviu dragnea
Foto: Facebook

Locul unde liderul PSD, Liviu Dragnea, va vota la alegerile europarlamentare de astăzi este ținută secretă. Președintele Camerei Deputaților va vota la ceas de seară.

Liderii PSD nu s-au înghesuit la vot în primele ore ale scrutinului pentru Parlamentul European și la Referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis.

Din partea principalului partid al coaliției de guvernare au votat, în primele trei ore de la deschiderea urnelor, puține nume marcante, printre ele fiind ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care a precizat că nu a votat și pentru referendum.

Premierul Viorica Dăncilă va merge la vota la ora 11:00, în timp ce Liviu Dragnea va ajunge la urne la ora 19:00, într-o secție de puțini știută.

Chiar și așa, la ora 10:30, județul din care este originar președintele PSD, Teleorman, înregistra cea mai mare prezență la vot din România, cu 11,77%. Media națională la aceeași oră era de 9%.

Klaus Iohannis a votat la ora 10:00, în Capitală.

”Veniţi la vot, dragi români! Veniţi la vot pentru că azi puterea politică e la voi. Azi decidem împreună cum merită să fie România de mâine. Azi decideţi pentru următoarele luni şi ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung. Azi puteţi să începeţi să schimbaţi România“, a spus preşedintele Klaus Iohannis, după ce a votat.