Unde puteți călători în Europa cu doar 25 de euro

Compania aeriană Ryanair a anunțat că a lansat o nouă rută pentru iarna 2016, din București către Bristol. Cu această ocazie scoate la vânzare locuri la 25 de euro pentru rezervări făcute până mâine, 16 mai și călătorii în noiembrie și decembrie.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi rute din București către Bristol, cu serviciu săptămânal, ca parte a calendarului nostru de Iarna 2016 București, extins semnificativ, și care mai include 3 noi rute către Atena, Timișoara și Berlin.

Această rută nouă este ideală atât pentru clienții care călătoresc în interes de afaceri cât și pentru cei de placere, iar Ryanair va continua să dezvolte numărul de destinații, traficul și locurile de muncă, în București”, a declarat Denis Barabas, sales and marketing executive al Ryanair pentru România.

Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea ca până în 2024 să devină cea mai mare companie aeriană low-cost din lume, cu o flotă de peste 500 de aeronave și 160 de milioane de pasageri.

Cei care vor să viziteze orașul Bristol trebuie să știe că este considerat unul dintre cele mai vechi porturi din Insulele Britanice.

Din secolul VI î.Hr., Bristol a fost un centru de schimb important pentru mărfurile transportate pe apă. Poziția sa strategică de la confluența râurilor Avon și Frome a făcut ca saxonii să extindă și să adapteze castelul care se ridica în vechime pe aceste locuri, transformându-l în citadelă și în reședința contelui de Gloucester. În 1497, în Bristol a ridicat ancora John Cabot, care a ajuns pe continentul american după Cristofor Columb.

Bilete de avion la 24 de euro spre Roma
și alte oferte spre destinații din Europa – AICI

giphy