Unde gasim instrumente muzicale la preturi prietenoase

Foto: Shutterstock

Viata nu e deloc usoara pentru muzicieni, in primul rand datorita investitiei financiare care cu greu ajunge sa fie vreodata recuperata. Fie ca ca vorbim de cursuri, instrumente sau sali pentru repetitii, muzicienii trebuie sa scoata din buzunar o multime de bani pentru a-si pune in practica pasiunea.

Gasesc insa sprijin de la colegii lor de breasla care posteaza anunturi instrumente muzicale pe site-urile de mica publicitate, oferindu-le posibilitatea de a le achizitiona la preturi mai mici decat in magazinele traditionale. 

Avand in vedere pretul instrumentelor muzicale si al accesoriilor de care au acestea nevoie, economia pe care o putem face achizitionand unele second hand de pe anunturi online este mai mult decat binevenita. In caz ca esti sceptic in a achizitiona instrumente second hand, nu ai nici un motiv de teama, poti selecta anunturile vanzatorile care locuiesc in apropiere pentru a te intalni cu acestia si pentru a testa produsele in cauza. Exista si anunturi de instrumente cu livrare cu verificare, in cazul in care vom primi produsele achizitionate prin curier. Nu exista astfel nici un risc in ceea ce priveste achizitionarea de instrumente muzicale prin anunturi online. 

Tot printre anunturile de la mica publicitate putem gasi si anunturi de cursuri de canto, chitara, tobe si tot felul de alte instrumente, anunturi de sali de inregistrari sau de repetitii si alte servicii de care au nevoie persoanele din domeniul muzical. Avantajul este ca le gasesc la preturi mai mici, de multe ori chiar si negociabile. 

Daca detii intrumente muzicale pe care nu le mai folosesti insa sunt in buna stare de functionare, le poti vinde si tu prin anunturi online, astfel ca iti vei recupera o parte din investitia initiala. Nici nu este foarte complicat sa faci asta, o descriere cat mai detaliata si o imagine a produsului pe care il oferi sunt tot ce trebuie sa faci pentru a crea un astfel de anunt. Iar daca ai si ceva aptitudini pedagogice, poti castiga din pasiunea ta predand cursuri celor interesanti si promovandu-le pe site-urile de anunturi online. Chiar si daca ai o formatie pe care vrei sa o faci cunoscuta, nu costa nimic sa fie o promovezi pe astfel de site-uri, avand posibilitatea de a fi contactat de persoane sau companii interesate de muzica ta. 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.