Un viceprimar PSD promovează bullying-ul în școli: „Cu toții am avut un pămpălău al clasei”

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Viceprimarul Iașului, PSD-istul Gabriel Harabagiu, l-a jignit, într-o ședință a Consiliului Local Iași, pe un consilier local al PNL. Însă, prin declarațiile sale a promovat indirect și bullying-ul în învățământ, spunând că „la școală cu toții am avut un pămpălău al clasei”.

Imaginile au fost postate de consilierul local de Iași Vlad Ghizdovăț, de la PNL. „Astăzi am avut ședință de Consiliu Local. Vreau să vă arăt cum se adresează în ședință de plen viceprimarul Iașului, Gabriel Harabagiu (mâna dreaptă a primarului Chirica), colegului meu Razvan Timofciuc, ca răspuns la o interpelare în care Răzvan a solicitat schimbarea componenței comisiei de analiză a situației amplasamentelor temporare pe locuri publice”, a scris, în postare, consilierul local PNL, Vlad Ghizdovăț.

După ce a luat cuvântul, vicepreimarul Harabagiu l-a făcut pe Timofciuc „agarici” al Consilului Local și „pămpălăul nostru”.

„Numai când mă uit la privirea dumnneavoastră, mă gândesc că avea dreptate domnul profesor Scripcaru, că trebuie să mergem să dăm și acel test. Dumneavoastră, cu siguranță, nu aveți cum să-l treceți. Nu vă rămâne decât să fiți pămpălăul nostru”, a spus viceprimarul Harabagiu.

Consilierul liberal Ghizdovăț spune că în comisia respectivă condusă de viceprimarul PSD se analizează amplasamentele temporare pe locurile publice și „are o activitate netransparentă, hotărând, în opinia noastră, într-un mod cu totul arbitrar cine poate închiria temporar domeniul public în vederea desfășurării de activități comerciale (amplasări de tonete, chioșcuri, tarabe cu flori, automate etc.)”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.