Un turist american s-a plâns de condițiile dintr-un aeroport din România: „Cel mai prost din Europa”

Un american a postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care se plânge de căldura din Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. Acest spune despre aeroportul din Otopeni că este „cel mai prost din Europa”.

„Momentan zbor din România şi mă aflu în aeroport. Vedeţi ce este pe faţa mea? Este transpiraţie. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această ţară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta… Uitaţi-vă la asta.

Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt scaune şi înăuntru sunt vreo 35-37 de grade Celsius. În interiorul aeroportului. Uitaţi, puteţi să vedeţi această domnişoară îşi face aer, domnişoara de aici îşi face aer, acea domnişoară îşi face şi ea aer.

Vin pentru a şasea oară în România şi am parte de aceeaşi experienţă de fiecare dată, în aeroportul din Bucureşti.

Uitaţi-vă la tricoul meu, vedeţi transpiraţia? Transpir prin tricou. Nu veniţi niciodată pe aeroportul din Bucureşti”, a afirmat vloggerul Christian Grossi.

@christian.grossi this is absolute worst part about Romania 🇷🇴 #fyp #tellme #stitch #traveltiktok #backpacking #romania ♬ original sound – Grossi

Amintim că Aeroportul Internațional „Henri Coandă” a fost amendat sâmbătă, 29 iunie, cu 10.000 de lei deoarece în interior au fost înregistrate temperaturi ambientale peste limita normală. Sancțiunea a fost aplicată Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Comisarii ANPC au aplicat următoarele sancțiuni: amendă contravențională în cuantum de 10.000 lei și măsura remedierii deficienței, în termen de 48 de ore.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version