Un turist a simțit un miros neplăcut în camera de hotel. După 2 zile a aflat că avea un mort sub pat

cameră de hotel

Foto: bottlein / pixabay.com

Un turist din China aflat în vizită în Tibet a simțit un miros neplăcut în camera sa de hotel, iar ulterior a descoperit că avea un cadavru sub pat, relatează CNN.

El a petrecut o jumătate de zi întrebându-se de unde venea mirosul. Inițial, a crezut că de vină ar fi propriile picioare sau brutăria de la parterul clădirii.

Până la urmă a cerut să fie mutat. După două zile a fost informat că mirosul venea de la un cadavru aflat sub patul său.

Potrivit presei din China, turistul – identificat doar ca Zhang – s-a cazat la un hotel din Lhasa, capitala Tibetului, la data de 20 aprilie. El a ales hotelul deoarece era popular printre influenceri și avea recenzii bune pe internet.

După ce s-a mutat din cameră, el a fost chemat înapoi în camera inițială de un grup de polițiști.

„Am întrebat ce s-a întâmplat, iar ei mi-au spus că cineva a murit. Așa că i-am întrebat unde”, a relatat turistul pentru Shangyou News.

„Au spus că sub patul meu”, a continuat el.

Agenții de poliție i-au spus că au deschis o anchetă pentru crimă, însă că turistul nu este suspect deoarece cadavrul zăcea sub pat de mai multe zile, de dinainte de sosirea lui Zhang.

Un suspect a fost arestat într-un tren cu destinația Lanzhou, un oraș aflat la 2.000 de kilometri distanță de Tibet.

Zhang a mai spus că a plecat din Tibet imediat după aceea. Încă nu și-a revenit din șoc și continuă să aibă probleme cu somnul: „Stau treaz până la 2-3 în fiecare dimineață, iar cea mai mică mișcare mă trezește. [Incidentul – n.r.] m-a lăsat înr-o stare mentală proastă.”

Foto: bottlein / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version