Un taximetrist care a cerut triplu pe o cursă, confruntat de clientă

FOTO: Info Trafic 24
FOTO: Info Trafic 24

Un șofer de taxi din Constanța a cerut 64 de lei pentru o cursă scurtă, de aproximativ 7 kilometri. Acesta a motivat prin faptul că are prețul de pornire mare, deși pe portieră era trecut altceva.

Taximetristul avea afișat pe portieră 2,61 de lei pornirea și același preț pe kilometri. El susținea că de fapt pornirea era de 22,61 de lei. Când una dintre cele două femei care se aflau în mașină îi reproșează că tariful este umflat și nu coincide cu ce scrie pe mașină, acesta spune că el cere suma de pe aparatul de taxare.

Doar după ce este amenințat că va chema poliția și cu depunerea unei reclamații la protecția consumatorului, șoferul cedează și pleacă. Întreaga scenă a fost filmată de una dintre femei și a fost postată și pe pagina de Facebook Info Trafic 24.

„O mămică din Constanța a filmat această întâmplare, în care, taximetristul de la City-Parc practică preturi incorecte și ilegale. Pe mașină are afișat pornirea de 2,61 RON. Conform spuselor clientei, au circulat aproximativ 7 km (după GPS), iar taximetristul a cerut 64 RON, ulterior 70 RON, pentru cursă. Tariful per kilometru este de 2,61 RON”, scrie pe pagina de Facebook Info Trafic 24.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.