Un taur a intrat pe teren înaintea unui meci și i-a alergat pe jucători | VIDEO

taur
Foto: Captură video Twitter

Un taur a intrat pe teren și i-a speriat pe jucători înaintea unui meci de rugby din Perpignan, Franța, dintre echipele Catalan Dragons din Franța și St Helens din Marea Britanie, relatează „The Telegraph”.

Înainte de meci avusese loc o paradă a taurilor. Parada fusese organizată de proprietarul echipei Catalans Dragons, Bernard Guasch, care deține și o companie locală de procesare a cărnii, cu scopul de a celebra calitatea cărnii de taur din regiune.

La un moment dat, unul dintre animale a devenit agitat și a intrat pe teren, trăgându-l după el și pe bărbatul care îl ținea în frâu, care a fost târât câțiva metri pe suprafața de joc.

Până la urmă, bărbatul a fost nevoit să-i dea drumul taurului, care s-a îndreptat spre jucători. Speriați, unii dintre ei s-au refugiat în tribune.

Taurul – unul dintre cei 3 de la paradă – a fost recuperat fără ca cineva să fie rănit.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.