Un tânăr s-a urcat pe zidul spitalului ca să își vadă mama de la fereastră. Femeia a murit de COVID

fiul spital palestina covid

Foto: mhdksafa / Twitter

Tânărului de 30 de ani nu i s-a permis să își vadă mama, care era internată la terapie intensivă, din cauza riscului mare de infecție cu coronavirus.

Jihad Al-Suwaiti, un tânăr palestinian din orașul Beit Awa din Cisiordania, s-a urcat pe zidul spitalului, până la fereastra salonului unde era ținută mama sa, pentru a-i spune „Adio” înainte ca această să moară din cauza COVID-19, relatează ndtv.com.

Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care era internată la terapie intensivă în Spitalul de Stat Hebron, a murit la scurt timp după ce a primit vizita neașteptată a fiului său.

Pacienții infectați cu coronavirus sunt ținuți în izolare pentru a nu infecta și alte persoane, iar membrii familiei nu îi pot vizita.

Fotografia cu tânărul de 30 de ani care stă la fereastra spitalului s-a viralizat în mediul online, emoționând mii de oameni.

Ea a fost distribuită pe Twitter inclusiv de Mohamad Safa, un reprezentant al ONU.

„Fiul unei femei din Palestina care a fost infectată cu COVID-19 s-a urcat la geamul camerei sale de spital pentru a-și vedea mama în fiecare seară înainte ca ea să moară”, a scris Safa.

Rasmi Suwaiti suferea deja de leucemie în momentul în care a fost diagnosticată cu COVID-19. A fost internată la Spitalul de Stat Hebron și a primit aici tratament timp de 5 zile, însă din păcate organismul său a cedat în fața bolii.

„Am stat fără să pot face ceva la fereastra camerei de terapie intensivă, privind-o în ultimele clipe de viață”, a declarat bărbatul pentru Arabic Post.

El a mai povestit că a încercat să intre în camera de spital în care mama lui era internată atunci când medicii i-au spus că starea ei s-a înrăutățit, însă nu i s-a permis acest lucru. Pentru a-și lua la revedere, s-a urcat pe zidul spitalului, pentru a ajunge la fereastră.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version