Un tânăr de 21 de ani a fost diagnosticat cu cancer și a murit după doar 3 zile

Foto: Facebook

Un tânăr atlet în vârstă de 21 de ani, căruia i s-a făcut rău la sală, a fost diagnosticat cu cancer testicular și a murit 3 zile mai târziu, relatează „Daily Mail”. Boala era foarte avansată și i se răspândise la creier și la plămâni.

Daniel Donnan din Belfast, Irlanda de Nord, era jucător de bowling pe iarbă. Joia trecută, tânărului i s-a făcut rău pe banda de alergare și a fost dus la spital. A doua zi medicii i-au spus că are cancer testicular care i se răspândise la creier și la plămâni.

După încă 3 zile, luni, tânărul a murit la spital, înconjurat de membrii familiei sale.

Familia sa încearcă acum să crească nivelul de conștientizare al populației cu privire la apariția cancerului la persoane tinere.

Curtis Donnan a relatat că fratele său s-a îmbolnăvit brusc: „Daniel se afla la sală și a început să simtă că-și pierde puterea în partea dreptă a corpului după ce s-a dat jos de pe banda de alegare. A fost dus de urgență la Spitalul Ulster unde a făcut un scan ce a arătat că pe creierul său erau sângerări.”

„Vineri, Daniel a făcut un RMN, iar apoi un CT și ultrasunete. A fost diagnosticat vineri seara și l-am pierdut luni”, a mai spus fratele său.

Medicii voiau să încerce chimioterapie de urgență, însă a fost prea târziu.

Foto: Facebook

Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version