Un tânăr a lovit, la întâmplare, mai multe mașini care erau oprite la semafor pe un bulevard din Baia Mare

Sursa foto: G4Media.ro
Sursa foto: G4Media.ro

Un bărbat a fost filmat în timp ce lovea mașini la întâmplare, pe Bulevardul Republicii, din Baia. Acesta mergea la pas printre mașinile oprite la semafor și le lovea cu o rangă de fier.

A fost imobilizat de mai mulți șoferi până a venit poliția. Acesta, în vârstă de 28 de ani, a fost transportat la Poliție și apoi la o secție de psihiatrie pentru un control medical.

„Astăzi, 13 aprilie a.c., la ora 16.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 36 de ani din județ Cluj cu privire la faptul că, pe strada Republicii din municipiu, în timp ce aștepta la semafor în calitate de conducător auto, a observat o persoană care, ar fi luat din portbagajul unui autoturism o bâtă și un topor și, ulterior, ar fi început să distrugă alte autoturisme”, a anunțat IPJ Maramureș.

Tânărul va fi cercetat pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.