Un șofer și-a lăsat mașina pe o stradă ce urma să fie asfaltată. Muncitorii au turnat beton în jurul ei

polonia beton mașină
Foto: LDZ Zmotoryzowani Łodzianie (Facebook)

O mașină parcată pe o stradă din orașul Łódź din Polonia a fost înconjurată din toate părțile de beton turnat de muncitorii care făceau reparații în zonă, relatează publicația polanddaily24.com.

Fotografiile și clipurile video care surprind incidentul s-au viralizat în mediul online.

Incidentul s-a petrecut vineri, în timpul lucrărilor de reparație a străzii Legionów, un proiect care este în desfășurare de ceva timp în centrul orașului Łódź.

Un videoclip postat pe pagina de Facebook a LDZ Zmotoryzowani Łodzianie, un grup comunitar dedicat informării localnicilor cu privire condițiile de trafic, a surprins momentul în care muncitorii au turnat beton în jurul vehiculului parcat.

Din motive de siguranță, mașina a fost învelită în plastic și înconjurată de scânduri care să prevină scurgerea betonului sub roți.

Locuitorii au relatat că firma de construcții a încercat să-l localizeze pe proprietarul mașinii parcate, dar nu a reușit. A fost informată Garda Municipală, însă patrula doar a pus un bilet în parbrizul mașinii și nu a remorcat-o.

Între timp, o betonieră a sosit la fața locului. Deoarece angajații firmei de construcții nu au dorit să mai aștepte, a fost găsită soluția de a turna beton de jur împrejurul mașinii.

Marcin Masłowski, purtătorul de cuvânt al primarului orașului Łódź, a declarat că vehiculul a fost parcat într-o zonă restricționată. El a declarat că firma de construcții a informat anterior toți proprietarii de vehicule să-și mute mașinile de pe stradă. Proprietarul mașinii respective a promis că o va muta, dar nu a făcut acest lucru.

Acum, mașina va trebui scoasă cu un camion de remorcare, însă numai după ce betonul din jur s-a întărit.

polonia beton mașină
Foto: LDZ Zmotoryzowani Łodzianie (Facebook)

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.