Un șofer a traversat cu mașina două pârtii și a rămas împotmolit în zăpadă. Ce încerca să facă

stațiunea muntele mic pârtie mașină

Foto: Jandarmeria Caraș-Severin

Un turist din stațiunea Muntele Mic, județul Caraș-Severin, care a vrut să traverseze pârtia cu mașina pentru a-și lăsa bagajul la hotel, a rămas împotmolit în zăpadă.

Incidentul a fost relatat de Jandarmeria Caraș-Severin pe pagina de Facebook a instituției: „A traversat cu mașina două pârtii, punând în pericol viața și integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii.”

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi.

Șoferul a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare.

În urma incidentului, turistul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces și punerea în pericol a siguranței pe pârtiile de schi.

În urmă cu doar câteva zile un incident similar s-a petrecut tot în stațiunea Muntele Mic din Caraș-Severin.

Un șofer de taxi a urcat cu mașina până pe pârtia de schi din stațiune pentru a lăsa un client. Jandarmii montani i-au aplicat o amendă de 1.000 de lei.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version