Un șofer a scăpat pe șosea un rezervor cu 1.000 de litri de motorină

FOTO: ISU Galați
FOTO: ISU Galați

O stradă din Tecuci a fost inundată de 1.000 de litri de motorină care s-au scurs dintr-un rezervor de plastic. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, o autospecială de la Secția de Pompieri Tecuci a luată măsuri pentru asigurarea măsurilor PSI.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, combustibilul fusese încărcat într-o staţie de carburanţi din oraş, de o persoană care venise la benzinărie cu un autovehicul carosat, pe platforma din spate aflându-se rezervorul, din plastic.

În momentul în care conducătorul auto a plecat cu autovehiculul, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, rezervorul s-a răsturnat, combustibilul împrăştiindu-se pe carosabil.

O echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii efectuează o anchetă la faţa locului, urmând să aplice sancţiuni atât benzinăriei cât şi proprietarului autovehiculului, întrucât este interzisă comercializarea de combustibil în orice tip de rezervor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.