Un șofer a mers cu un biciclist agățat pe capota mașinii

Un șofer a dus pe capotă un biciclist mai bine de 1 kilometru pe o stradă din Sectorul 6 din Capitală. Înainte de acest eveniment, cei doi bărbați, șoferul și biciclistul, au avut un conflict în trafic și s-au încăierat.

După ce au fost despărțiți de câțiva martori la întregul incident, atunci când a văzut că șoferul s-a urcat în mașină și a vrut să plece, biciclistul s-a urcat pe capotă încercând să-l oprească. Mașina a oprit în apropierea un secții de poliție.

„În urma evenimentului înregistrat la data de 6 ianuarie, în care un şofer agresează un biciclist în trafic pe o stradă din Sectorul 6, facem precizarea că şoferul autoturismului a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Polițiștii mai spun că din verficările preliminare reiese că „a avut loc un incident între un biciclist livrator şi un conducător auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenţia cu privire la modul de deplasare în trafic. Biciclistul s-ar fi urcat pe capota maşinii, agăţându-se şi fiind transportat pe o distanţă mare, până în apropierea Secţiei 20 de Poliţie”.