Un șofer a blocat targa medicilor de pe un elicopter SMURD

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

O mașină a fost parcată exact pe locul prin care se face accesul tărgilor cu pacienți în stare gravă către și dinspre helioportul Spitalului Județean din Constanța.

Medicii SMURD au fost solicitaţi să intervină în cazul unui accident rutier produs în zona localităţii Gălbiori, din Constanța.

Elicopterul a ajuns în scurt timp la locul accidentului şi a preluat un pacient în stare foarte gravă.

Imediat după ce a ajuns la Spitalul Județean Constanța, medicii au constatat că pacientul nu poate fi transportat pe aleea de acces pentru că un șofer și-a parcat mașina.

Medicii au fost nevoiți să îl care pe brațe pe pacient pentru a reuși să treacă pe lângă mașina parcată. Din nefericire, din cauza rănilor provocate în urma accidentului rutier, pacientul a murit câteva ore mai târziu la spital.

Imaginile cu mașina parcată au fost postate pe rețeaua socială Facebook și s-au viralizat rapid.

Conducerea Spitalului Județean Constanța a descoperit că șoferul care și-a parcat mașina este un medic rezident.

Am reuşit să identificăm persoana, este un angajat al Spitalului Judeţean Constanţa, un medic rezident, angajat la noi. A fost chemată şi de către mine şi de către domnul manager, am avut o discuţie să ce a fost acolo, ce s-a întâmplat.

Este destul de evident că acela este un loc de acces către locul în care vine elicopterul”, a spus Bogdan Obadă, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru Digi24.ro

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.