Un șofer a accidentat un tânăr și a plecat. S-a întors după 5 minute și l-a luat la bătaie pe pieton

lovire lovitură bătaie
Foto: ToNic-Pics / pixabay.com

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Petrova din județul Maramureș a fost accidentat și bătut de un șofer de 38 de ani, relatează publicația locală actualmm.ro.

După impact, conducătorul autoturismului a plecat de la locul accidentului, însă după aproximativ 5 minute s-a întors și l-a bătut pe pieton. După agresiune, șoferul și-a continuat deplasarea spre Pasul Hera.

Incidentul s-a petrecut în noaptea zilei de 14 august, iar la fața locului au intervenit polițiștii din Vișeu de Sus. Tânărul de 27 de ani a fost transportat la spital.

Șoferul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și lovire.

Foto: ToNic-Pics / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.