Un sentator PSD spune că președintele Klaus Iohannis este ”continuatorul” unui grup nazist

Liviu Pop. Foto: Youtube
Liviu Pop. Foto: Youtube

Unul dintre cei mai vocali membri ai PSD din această vară a fost Liviu Pop. Senatorul și fostul ministru al Educației a făcut numeroase declarații dubioase, cea mai recentă vizându-l pe președintele Klaus Iohannis.

”Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă condamnată pentru crime de război. Dacă Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German”, a susţinut Pop la Antena 3.

Senatorul PSD a spus că a aflat această informație din spațiul virtual: ”Eu am spus ce citesc de pe net”.

Liviu Pop și-a continuat atacul la adresa lui Klaus Iohannis:

”Trebuie să spun că dânsul face acolo o acuzaţie ipocrită. O acuzaţie ipocrită din perspectiva zilei de 23 august şi din perspectiva fostei demnităţi, dacă o pot numi aşa, cu ghilimelele de rigoare, a domniei sale, aceea de preşedinte a unui continuator al grupului, organziaţia aia nazistă, Forumul”, a mai declarat Liviu Pop.

Liviu Pop și gândacii care fură gaze din România

Tot ieri, senatorul Liviu Pop a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care mai mulți gândaci, peste care stătea scris America, Germania, Olanda și Austria, invadează România, pentru a fura gazele naturale ale țării.

Întrebat despre mesajul imaginii, senatorul PSD a dat vina pe Klaus Iohannis.

”Nu am comparat aceste state cu gândaci, ci am preluat acea poză de pe un site pe care îl urmăresc”, a spus senatorul la Digi24, adăugând: ”Nu cred că partenerii noştri strategici vor avea vreo reacţie, poate doar Iohannis să-şi dea demisia. Am pus această imagine cu gândul la Iohannis”.