Un senator USR i-a dat în cap cu telefonul mobil unui bărbat care l-a enervat

virgil marius bob telefon

Foto: Captură video știripesurse.ro

Senatorul USR Virgil Marius Bob s-a enervat și i-a dat în cap cu telefonul mobil unui bărbat care se afla lângă el la o masă într-un restaurant.

Imaginile au fost publicate de site-ul stiripesurse.ro. Potrivit unor surse judiciare citate de publicație, senatorul USR de Sălaj l-a lovit pe bărbatul de lângă el cu un obiect contondent, cel mai probabil cu telefonul mobil.

În urma acestui incident, persoana vătămată a depus plângere penală la Parchetul Șimleu, care însă și-a declinat competența către Parchetul General deoarece este vorba despre un senator.

Bob și-a recunoscut fapta și s-a autosuspendat din partid.

„Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret.

Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a scris el pe rețeaua de socializare Facebook.

Virgil Marius Bob. Sursa: Facebook

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version