Un senator USR i-a dat în cap cu telefonul mobil unui bărbat care l-a enervat

virgil marius bob telefon
Foto: Captură video știripesurse.ro

Senatorul USR Virgil Marius Bob s-a enervat și i-a dat în cap cu telefonul mobil unui bărbat care se afla lângă el la o masă într-un restaurant.

Imaginile au fost publicate de site-ul stiripesurse.ro. Potrivit unor surse judiciare citate de publicație, senatorul USR de Sălaj l-a lovit pe bărbatul de lângă el cu un obiect contondent, cel mai probabil cu telefonul mobil.

În urma acestui incident, persoana vătămată a depus plângere penală la Parchetul Șimleu, care însă și-a declinat competența către Parchetul General deoarece este vorba despre un senator.

Bob și-a recunoscut fapta și s-a autosuspendat din partid.

„Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret.

Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a scris el pe rețeaua de socializare Facebook.

Virgil Marius Bob. Sursa: Facebook

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.