Un român norocos pierde azi 3,5 milioane de euro

La tragerea suplimentară Loto 6/49 din 30 decembrie, la categoria I, au fost anunțate două câștiguri a câte 16,1 milioane de lei fiecare. Dintre cele două premii, echivalentul a 3,5 milioane de euro fiecare, doar unul a fost revendicat. Ambele bilete au fost jucate la agenția 15-013 din Găești.

Cel de-al doilea câștigător a avut la dispoziție 90 de zile pentru a-și revendica premiul.

„În data de 14 ianuarie s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române posesorul biletului câştigător jucat în 24 decembrie 2015. Până la această dată, nu s-a prezentat câştigătorul biletului jucat în 22 decembrie 2015. Ultima zi în care posesorul biletului câştigător îşi poate ridica câştigul este 29 martie 2016”, potrivit unui comunicat de presă emis de Loteria Română.

Potrivit reprezentanților Loteriei, au mai fost situații în care câștigurile nu au fost revendicate. Cel mai mare premiu neridicat din istoria recentă a Loteriei este în valoare de 1,9 milioane de lei și a fost câștigat la 6/49 pe 30 decembrie 2013.

Potrivit regulilor Loteriei Române, banii rămân în conturile Loterie, iar ulterior ajung în bugetul de stat.

Cel mai mare premiu din istoria jocului Loto 6 49 a fost acordat de Loteria Română în 2013, atunci când un bărbat din Galaţi în vârstă de 50 de ani a câştigat aproximativ 11 milioane de euro cu un bilet completat simplu.

Potrivit statisticilor, cele mai frecvente numere câştigătoare la jocul Loto 6 49 sunt: 13, 36 şi 33. De asemenea, numerele care au fost extrase de cele mai puţine ori în cadrul jocului Loto 6 49 au fost 40, 42 şi 31.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.