Un român a plătit 755.000 de euro pe o baracă de doar 12 metri pătrați

FOTO: oe24.at

Jurnaliștii austrieci au dezvăluit cazul unui român care a plătit 755.000 de euro, la o licitație publică, pentru o căsuță aflată pe malul pitorescului lac Wolfgang, din St. Gilgen.

Coliba pe care românul a dat mai bine de trei sferturi de milion de euro, salariul pe mulți ani pentru mulți conaționali de-ai săi, nu este conectată la rețeaua electrică, nu are apă curentă și nici canalizare.

Baraca funcționa ca o cabină de duș.

Presa din Austria relatează că proprietatea a stârnit un interes uriaș, iar la licitație s-au înscris 20 de ofertanți, între care un fost consilier de stat și familia unui fotbalist profesionist.

Românul care a câștigat licitația nu și-a dezvăluit identitatea, însă, cel mai probabil, va dezvolta noua sa proprietate, mai ales că se află într-o zonă turistică foarte exclusivistă a Austriei, aproape de Salzburg.

Mai mult, autoritățile austriece au eliberat deja o autorizație de construire pentru o nouă clădire, în locul colibei de trei sferuri de milion de euro.

Jurnaliștii austrieci mai spun că proprietatea cumpărată de român are toate șansele să fie cel mai scump loc de scăldat din țara lor.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.