Un român a furat în Franța mai multe echipamente valoroase și a lăsat fără serviciu zeci de oameni

FOTO: Life-Of-Pix/Pixabay.com

FOTO: Life-Of-Pix/Pixabay.com

Un român a fost condamnat în Franța, după ce a jefuit mai multe șantiere din Toulouse. Potrivit anchetatorilor, a reușit să provoace pagube de peste 60.000 de euro și a lăsat zeci de oameni fără joburi.

Românul spărgea containerele metalice instalate pe șantierele de construcții de mari dimensiuni din Toulouse. Pe parcursul lunii mai 2023, în cel puțin trei rânduri, șantiere importante din acest oraș francez au fost ținta unor furturi de echipamente, potrivit stiridiaspora.ro.

În spatele acestor fapte se află un român, un tânăr de 19 ani, tatăl unei fetițe. „Pe imaginile camerelor de luat vederi vă putem vedea în ciuda măștii chirurgicale. De asemenea, putem vedea bara de fier folosită pentru a sparge containerele”, a adăugat judecătorul.

„Nu am fost eu, nu am avut nimic de-a face cu asta”, a insistat tânărul din boxa acuzaților.

Cu toate acestea, investigațiile poliției i-au demonstrat că se înșela. La jaful comis la începutul lunii mai, pe imaginile camerelor de luat vederi a fost recunoscut chipul său, dar și vehiculul în care se afla, aparținând firmei mamei sale.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version