Un român a aflat că are mașină când primăria i-a cerut să plătească impozitul

ghișeu

Foto: adevărul.ro

Un bărbat din comuna Turț, județul Satu Mare, a aflat că are o mașină cumpărată pe numele lui și că trebuie să plătească impozit pentru ea, relatează publicația locală PortalSM.

Reprezentanţii Primăriei Turţ i-au trimis bărbatului o adresă prin care i se cerea să plătească impozitul pentru mașină.

Bărbatul știa însă că nu are niciun autoturism, așa că a mers la primărie. Aici, autoritățile locale i-au arătat o copie a contractului de vânzare-cumpărare pe care l-ar fi semnat chiar el.

Bărbatul le-a spus autorităților că nu a cumpărat nicio mașină, dar că în martie 2020 și-a pierdut portofelul, iar cartea lui de identitate a fost postată pe Facebook.

Bărbatul a sunat persoana care apărea ca vânzător în contract, iar aceasta i-a povestit că a vândut într-adevăr autoturismul din contract unei persoane, și că nu el a întocmit contractul. S-a realizat o expertiză legală a semnăturilor, dar cel care i-a furat datele personale bărbatului din Turț nu a fost găsit.

O instanţă a decis să anuleze contractul deoarece este fals.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version