Un primar din Călărași s-a vaccinat înainte să-i vină rândul: ”Nu am vrut să lezez pe nimeni”

Niculae Eremia, primarul comunei călărășene Alexandru Odobescu. Foto: Facebook

Niculae Eremia, primarul PNL din localitatea Alexandru Odobescu, din județul Călărași, a primit serul anti-COVID-19 cu toate că nu face parte din categoriile vizate de campania națională de vaccinare în acest moment.

Primarul comunei cu aproape trei mii de locuitori nu se încadrează nici la prima etapă – care vizează personalul medical și este în desfășurare -, nici la a doua etapă, care va începe în 15 ianuarie. Aceasta va viza persoanele peste 65 de ani și bolnavii cronici. Eremia are 47 de ani.

Primarul aflat la cel de-al cincilea mandat s-a vaccinat marți și a postat o fotografie din momentul vaccinări pe pagina sa de Facebook, cu mesajul: ”RESPONSABILITATE! Prima doză de vaccin”.

Edilul localității de pe malul Lacului Gălățui a explicat, pentru HotNews, cum a ajuns să primească prima doză de vaccin, înainte să aibă dreptul, potrivit procedurilor.

„A fost programat asistentul medical de la noi (de la dispensarul din comună -n.r.) să își facă vaccinul. Mi s-a spus că eu nu pot să îl fac acum, că nu mă încadrez, și am zis că dacă există posibilitatea și rămâne vreun vaccin pot să stau să mă vaccineze și pe mine. Și a rămas și m-am vaccinat”, a declarat Eremia pentru sursa citată.

”Sunt mulți oameni în comună care nu vor să facă vaccinul. Băi, fraților, e foarte important vaccinul pentru toată lumea. Chiar dacă am contact cu atâtea persoane zilnic, nu îmi făceam probleme. Nu am vrut să lezez pe nimeni”, a adăugat edilul care a primit injecția la centrul de vaccinare din Călărași.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version