Un primar a cumpărat o centrală termică din bani publici și a instalat-o în pensiunea lui

FOTO: Poliția Română/Facebook

FOTO: Poliția Română/Facebook

Primarul comunei Gura Teghi, din județul Buzău, Gheorghe Micleru, a fost reținut, împreună cu alte persoane, într-un dosar în care sunt vizate mai multe infracțiuni, precum fals intelectual și delapidare.

Reținerea a avut loc în urma unor percheziții care s-au desfășurat joi atât la sediul Primăriei, cât și la locuința primarului, dar și o pensiune pe care acesta o deține.

Potrivit anchetatorilor, primarul ar fi folosit la muncă, în interes personal, mai mulți angajați din Primărie. De asemenea, a cumpărat o centrală termică din banii Primăriei, pe care apoi a instalat-o la pensiunea sa.

Atât Micleru, cât şi alţi suspecţi au fost reţinuţi joi seară pentru 24 de ore, urmând ca vineri instanţa să decidă dacă se impune arestarea lor preventivă sau va fi dispusă o altă măsură.

Gheorghe Micleru a fost ales primar al comunei Gura Teghii în 2020 din partea PMP, fiind unul dintre cei 5 primari ai formaţiunii condusă la acea vreme de Adrian Mocanu, actual preşedinte al PNL Buzău.

Primarul Gheorghe Micleru nu este pentru prima dată în faţa anchetatorilor. El a mai fost condamnat în trecut într-un dosar de proxenetism.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version