Un preot beat, la volan în lenjerie intimă, a provocat un accident rutier

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Un preot din comuna Valea Călugărească, județul Prahova, a ajuns la poliție după ce a provocat un accident în localitate  în urma căruia a fost rănită o tânără de 18 ani.

Potrivit martorilor, bărbatul era la volan doar în lenjerie intimă și potrivit aparatului alcooltest avea o alcoolemie de 1,05. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliției Județean Prahova, accidentul s-a produs pe DJ 101 F, pe raza comunei Valea Călugărească.

Preotul, în vârstă de 58 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr de 22 de ani.

În urma impactului, o pasageră din al doilea autoturism, tânăra de 18 ani, a fost vătămată și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului.

Șefii preotului, de la Protoieria Ploiești Nord, i-au interzis pentru moment să mai slujească după accident și au început o anchetă internă. Colegii săi spun că până acum nu a creat niciun fel de problemă.

În septembrie, un călugăr din Maramureș a provocat un accident pe DN1B din cauză că nu a păstrat distanța față de autoturismul din față. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă călugărul este subiectul unui dosar penal pentru că a fost depistat cu o alcoolemie de 1,77 alcool pur în aerul expirat.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.