Un post de radio a fost scos la vânzare pe OLX

SURSA FOTO: Paginademedia.ro
SURSA FOTO: Paginademedia.ro

„Vând post radio, jud. Teleorman”, este titlul unui anunț postat zilele acestea pe platforma de anunțuri OLX. Potrivit anunțului, „postul dispune de personal cu o vastă experiență în media și de voci iubite de foarte mulți teleormăneni”. Prețul este de 34.999 de euro, negociabil.

De asemenea, cel care a postat anunțul mai spune că antena și redacția se află în municipiul Roșiorii de Vede, iar postul emite pe o rază de aproximativ 30 de kilometri și se adresează unui număr de aproximativ 60.000 de ascultători. „Este singurul post local din acesta zonă, oferind cetățenilor zilnic, în ultimii 20 de ani, informații locale și divertisment de calitate”, mai scrie în anunț.

Cel care a postat anunțul a spus, pentru Paginademedia.ro,  că nu este foarte clar dacă se vinde postul de radio și că a dorit să-i facă „o evaluare”, să vadă „ce interes prezintă”.

Al cui este postul de radio? Potrivit Paginademedia.ro, Radio Impact Roșiori este deținut de familia fostului primar al localității, Cristian Duică (PSD). În acte sunt trecuți Emanuel Duică, fiul lui Cristan Duică și Iuliana Duică, prin compania Impact Advert.

Potrivit Adevărul.ro, Cristian Duică, primar al Roșiori între 2012 și 2016, a fost acuzat în ultimul an de mandat că a încheiat contracte, când era edil, cu societăți în care avea și diferite poziții, precum cea de președinte al Consiliului de Administrație sau de asociat.

A fost condamnat pentru conflict de interese la un an de închisoare cu suspendare și timp de trei ani i s-a interzis să ocupe o funcție publică, potrivit Cronicadeteleorman.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.