Un polițist se ocupa de ambalarea dulciurilor cu droguri de la „Fabrica de vise”

FOTO: Poliția Română/Facebook

FOTO: Poliția Română/Facebook

Procurorii DIICOT au efectuat marți percheziții domiciliare în 121 de locații din 23 de județe, respectiv Iaşi, Alba, Hunedoara, Sibiu, Neamţ, Bacău, Braşov, Constanţa, Cluj, Maramureş, Dolj, Brăila, Galaţi, Vrancea, Argeş, Buzău, Botoşani, Suceava, Timiş, Arad, Mureş, Harghita, Vaslui – şi în Bucureşti într-o operațiune denumită „Fabrica de vise”.

La Iași au fost reținute 28 de persoane. Inculpaţii sunt acuzaţi că, pe lângă dispozitivele de vapat, comercializau și produse de tip ”edibles”, cum ar fi jeleuri, prăjituri, drajeuri și altele, care ar fi conținut substanțe psihoactive și care ar fi creat dependență.

Produsele ar fi fost vândute atât în mediul online, cât și în cadrul unor magazine din centre comerciale.

În urma perchezițiilor care au avut loc la o fabrică din comuna Miroslava, de lângă Iași, unde se produceau produsele cu substanțe interzise, a fost reținut și un polițist. Potrivit Ziarul de Iași, este vorba despre agentul de poliție Vlad Acatrinei, din cadrul IPJ Iași.

În conformitate cu prevederile legale, cel în cauză a fost pus la dispoziție, urmând ca, în funcție de evoluția anchetei, să fie dispuse celelalte măsuri prevăzute de lege.

„De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Iași se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege.

Susținem toate activitățile specifice procedurilor penale și avem ca deziderat funcționarea sistemului doar cu polițiști integri și profesioniști!”, a transmis IPJ Iași prin intermediul unui comunicat.

Conform anchetatorilor, tânărul poliţist, în vârstă de 26 de ani, se ocupa de ambalarea produselor de la fabrica din judeţul Iaşi, comuna Miroslava.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version