Un polițist în vârstă de numai 34 de ani, de la Investigații Criminale, a murit de COVID-19

poliția politia polițist
Foto: Poliția Română / Facebook

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a anunțat că Ionuț Hanganu, șeful biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, a murit de COVID-19 la doar 34 de ani.

„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliție Ionuț Hanganu, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov”, a anunțat Inspectoratul într-un comunicat de presă.

Potrivit adevarul.ro, poliţistul a ajuns la spital în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. El era internat la Spitalul Judeţean din Braşov şi a murit joi dimineaţa în jurul orei 4.00.

Subcomisarul de poliție Ionuț Hanganu a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, fiind repartizat să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în domeniul investigațiilor criminale.

În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, el a fost numit șeful biroului de Investigații Criminale în cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov.

„De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și Secția Regională Poliție Transporturi Brașov, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și Secția Regională Poliție Transporturi Brașov transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă profunda compasiune pentru pierderea suferită!”, a mai anunțat Inspectoratul de Poliție în comunicatul de presă.