Un polițist de la Operațiuni Speciale a fost prins furând dintr-un magazin

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Un polițist în vârstă de 40 de ani, din cadrul Biroului de Operațiuni Speciale a fost prins în timp ce încerca să fure mai mult obiecte dintr-un magazin Selgros, potrivit Ziarul de Iași. Acesta a intrat în magazin cu un coș în care a pus mai multe cumpărături, dar apoi l-a lăsat și a încercat să iasă pe unde a intrat.

A fost oprit de paznici, care l-au percheziționat. Aceștia au găsit asupra sa mai multe produse, printre care deodorante și/sau parfumuri scumpe. Agenții au chemat poliția și a fost deschis un dosar penal.

Miercuri, presa locală din Cluj a scris că un polițist din acest oraș a fost prins furând dintr-un magazin Dedeman. Acesta a intrat în magazin în timpul serviciului și a luat un minicompresor pe care l-a ascuns sub caschetă.

Nu este la prima faptă. În urmă cu doi ani a fost prins când fura din Leroy Merlin, potrivit Știri de Cluj.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin intermediul reprezentantului legal al unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că un bărbat care purta uniforma de poliție, ar fi sustras două produse din interiorul magazinului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul înregistrat fiind recuperat. Concomitent, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus demararea cercetării disciplinare față de acesta”, relatează IPJ Cluj.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.