Un polițist a fost spulberat de un șofer care conducea pe contrasens

FOTO: Hotnews.ro
FOTO: Hotnews.ro

Un agent de la Poliția Rutieră Dâmbovița, care circula pe motocicletă, a fost lovit vineri dimineață, pe DN 71 București – Târgoviște, de un șofer care a intrat pe contrasens. Potrivit Hotnews, accidentul s-a produs la intersecția cu drumul județean 711B.

Șoferul care conducea pe contrasens are 38 de ani, iar polițistul, care mergea spre serviciu, are 40. Timp de mai multe ore traficul a fost blocat în zona în care s-a produs accidentul.

Un alt accident grav, tot din cauza neatenției, a avut loc joi seara, în comuna Obrejița, din Vrancea. Patru adolescenți au fost implicați într-un accident. Doi au murit, iar alții doi au ajuns la spital în stare gravă.

Din primele informații, șoferul, în vârstă de 19 ani, care conducea o mașină cu volan pe dreapta, era foarte atent să transmită live pe Facebook.

Tot ieri, trei persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc în Costinești.

Accidentul s-a produs pe DN39, în zona intersecţiei cu DC6, care duce către staţiunea Costineşti, din cauza neacordării de prioritate.

Polițiștii spun că o autoutilitară înmatriculată în Tulcea nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Bacău.

În urma impactului, trei persoane din autoturism au fost rănite, un tânăr în vârstă de 17 ani, aflat în faţă, pe scaunul din dreapta, fiind în stare foarte gravă. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care l-a preluat pe tânăr, care este în comă, pentru a-l transporta la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

FOTO: Hotnews.ro

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.